Some cosmetics don't appear with !wear command

Wixxarion

Member ★
Joined
Jun 29, 2018
Messages
15
Likes
1
Points
3
#1
Hello,
I have recently found a bug on your servers, that doesn't allow me to equip some cosmetics using !wear command, or it mashes them up.
For instance, when I use !wear for three cosmetics, Heer's Helmet (!wear), The Heat of Winter (!wear2) and The Medicine Manpurse (!wear3), all with appropriate IDs, it shows only the second and third cosmetic, the first not appearing at all. Instead, my own hat I bought was there.
When I tried it on Scout with Bill's Hat, Wipe Out Wraps and Transparent Trousers, everything went just okay. I could apply paints and unusual effect with no problem.
Uppon playing Sniper and equipping some cosmetics using !wear, my own hat was there instead of the one I wanted to try, the second and third cosmetics appearing normally.That occures since the new version of !wear plugin, and somehow happens only on Wonderland.tf, not being a trouble at other servers using same plugin.¨
I've made screens, but I was unable to find 'em, sorry.
Thanks for any help.
 

Frussly

Patience, I dont have.
★ VIP ★
Joined
May 29, 2018
Messages
218
Likes
57
Points
63
#2
Un-equip your own hat then?
 

Xypher

Owner
Owner ★★★
Joined
Jul 11, 2017
Messages
447
Likes
279
Points
98
#3
Hello,
I have recently found a bug on your servers, that doesn't allow me to equip some cosmetics using !wear command, or it mashes them up.
For instance, when I use !wear for three cosmetics, Heer's Helmet (!wear), The Heat of Winter (!wear2) and The Medicine Manpurse (!wear3), all with appropriate IDs, it shows only the second and third cosmetic, the first not appearing at all. Instead, my own hat I bought was there.
When I tried it on Scout with Bill's Hat, Wipe Out Wraps and Transparent Trousers, everything went just okay. I could apply paints and unusual effect with no problem.
Uppon playing Sniper and equipping some cosmetics using !wear, my own hat was there instead of the one I wanted to try, the second and third cosmetics appearing normally.That occures since the new version of !wear plugin, and somehow happens only on Wonderland.tf, not being a trouble at other servers using same plugin.¨
I've made screens, but I was unable to find 'em, sorry.
Thanks for any help.
Could you tell me which hat you own, and which ids you used?
Un-equip your own hat then?
You need to have a cosmetic equipped to make use of !wear
 

Wixxarion

Member ★
Joined
Jun 29, 2018
Messages
15
Likes
1
Points
3
#4
Could you tell me which hat you own, and which ids you used?

You need to have a cosmetic equipped to make use of !wear
Of course, I have all the slots equipped with normal cosmetic items which I already have.
And I used the IDs I found on backpack.tf, here https://backpack.tf/stats
 

Luigi

Member ★
Joined
Jun 30, 2018
Messages
14
Likes
4
Points
13
#6
Shouldn't it be obvious that a plugin like this isn't going to work 100% of the time? Valve came down on scripters in the past for making fake item plugins, and this plugin obtains cosmetics that you don't even own.
 
Top